Наукові та прикладні дослідження ландшафтного планування в навчальному курсі архітекторів - Проценко, С. М. (КНУБА, 2018)
В статті обґрунтована структура та функціональне навантаження ландшафтного планування, запропонована логічна модель розроблення ландшафтного плану, наведені приклади експериментальних ландшафтних планів, які впроваджені в практику проектування.
Keywords: ландшафт; простір; планування; модель; проектні рішення