Організаційно-правові засади будівництва житла для учасників АТО / ООС - Халява, Владислав Миколайович (КНУБА, 2019)
Держава гарантує право на поліпшення житлових умов, яке мають учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей загиблих. При цьому житлові приміщення можуть надаватися, враховуючи кількість членів сім’ї особи, яка має право на пільгу
Keywords: нормативно-правові акти; право на поліпшення житлових умов; учасникі АТО / ООС; будівництво житла для учасників АТО / ООС; 349.3(477)