Арт-кластери як новий тип багатофункціональних комплексів: причини виникнення і визначальні ознаки - Івашко, О. Д. (КНУБА, 2017)
В статті піднято проблему зміни функції непрацюючих промислових підприємств під сучасні арт-кластери. Як свідчить український і закордонний досвід створення арт-кластерів, їх економічний ефект зумовлюється новими освітніми і культурними потребами населення.
Keywords: арт-кластери; нерентабельні промислові підприємства; визначальні ознаки; багатофункцональні комплекси; арт-кластеры; нерентабельные промышленные предприятия; определяющие признаки; многофункциональные комплексы; art-clusters; non-working industrial enterprises; definite features; multi-function complex; 69.059.38:725.4