Застосування матричних приймачів випромінювання в астрономо-геодезичній практиці - Гончаренко, О.С.; Гладілін, В.М. (КНУБА, 2014)
Розглянуто особливості практичного застосування матричних приймачів випромінювання як реєстраторів інформації для визначення координат точкових зображень.
Применение матричных приемников излучения в астрономо-геодезической практике
APPLICATIONRECEIVERS RADIATION IN ASTRONOMY-GEODESY PRACTICE
Keywords: ПЗЗ-матриця; відхилення прямовисних ліній; точкові джерела випромінювання; матричні приймачі випромінювання; 528.7