Проект реконструкції з надбудовою житлового будинку із застосуванням ніздрюватих бетонів у м. Києві - Йожиков, Сергій (КНУБА, 2023)
Актуальність теми даної статті полягає у необхідності дослідження методів оптимізації будівництва для максимального підвищення ефективності інвестиційних коштів через прискорення, здешевлення та вибір матеріалів та конструктивних схем на будівельному виробництві. На загально державному рівні швидкий та відносно дешевий спосіб відновлення зруйнованого житлового фонду є дуже актуальною проблемою, можна сказати, проблемою на рівні загально національного історичного виклику.
Keywords: реконструкція; надбудова; житловий будинок; ніздрюватий бетон; 69.059.3:666.973.6