Вдосконалення нормативної бази з питань організації будівництва - Галінський, О.М.; Садовський, В.І.; Пресич, О.М.; Мурасьова, О.В. (КНУБА, 2015)
Охарактеризовані основні зміни, що відбулись в новій редакції ДБН А.3.1-5 «Організація будівельного виробництва». Наведено склад та зміст проекту підготовчих робіт. Визначено напрямки розвитку нормативної бази організації будівництва.
Keywords: схеми об’єктів; підключення