Анализ аспектов восприятия архитектурно-пространственной композиции - Пестрикова, А. Г. (КНУБА, 2009)
У роботі розглядаються основні аспекти сприйняття архітектурної композиції. Особлива увага приділяється психофізіологічному аспекту сприйняття архітектурної форми.
Keywords: композиция архитектурно-пространственная; аспекты восприятия; формы архитектурные; 711.434:711.523