Методика проведення навчальних занять в умовах дистанційного навчання - Красильник Ю. С.; Корчова, Г. Л; Руденко, М. В. (КНУБА, 2021)
У навчальноиу посыбнику розглянуто теоретичні аспекти дистанційного навчання, визначено методичні основи проведення лекційних, практичних та лабораторних занять в умовах дистанційного навчання, подано характеристику його основних засобів та інструментарія, виокремлено принципи академічної доброчесності під час дистанційного навчання.
Keywords: дистанційне навчання; принципи академічної доброчесності; педагогічний процес в умовах дистанційного навчання; засоби та інструментарій дистанційного навчання