Теорія електропривода - Голенков, Г. М.; Бондар, Р. П. (КНУБА, 2025)
Розглянуто основні методи розрахунку автоматизованого електроприводу молота багатофункціонального призначення для будівництва з коаксіально-лінійним асинхронним двигуном (М-КЛАД). Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 141 “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка” спеціалізації “Електромеханічні системи автоматизації.
Keywords: теорія електропривода; 621.3