Особливості енергетичної паспортизації фонду будівель в Україні - Дешко, В. І.; Шевченко, О. М.; Фаренюк, Г. Г. (КНУБА, 2011)
В статті наведено аналіз можливості використання чинної методології енергетичної паспортизації для будівель, що експлуатуються при проведенні енергетичного аудиту та впровадженні енергетичного менеджменту. Досліджено фактори впливу на клас енергоефективності будівлі. З використанням європейської нормативної бази запропоновано рекомендації до розвитку енергетичної сертифікації фонду будівель в Україні.
Keywords: паспортизація енергетична; фонд будівель; аудит енергетичний; база нормативна, европейська; 620.91