Інноваційна модель розвитку об'єктів комунальної інфраструктури - Харитонов, Ю. М.; Подаєнко, М. Ю. (КНУБА, 2015)
Запропонована концепція створення муніципальних наукових центрів. Робота центрів полягає в наступному: реалізація статистичних досліджень, проведення енергетичного аудиту, формування технічних завдань на розробку генерального плану, реалізація конкретних проектів та програм, стратегій розвитку, підготовка форм аналітичної інформації та таке інше. Розроблена інноваційна модель розвитку об’єктів комунальної інфраструктури.
INNOVATIVE MODEL OF DEVELOPMENT OF THE UTILITY INFRASTRUCTURE
Инновационная модель развития объектов коммунальной инфраструктуры
Keywords: інноваційна модель розвитку об’єктів комунальної інфраструктури; реалізація статистичних досліджень; об’єкти комунальної інфраструктури; 001.32:338.28