Інформаційні технології в галузі землевпорядкування - Кузнєцов, М. О. (КНУБА, 2017)
Розглянуто питання методики інформаційного оцінювання якості земель сільськогосподарського призначення. Проаналізовано фактори впливу на якість дослідження земельних ресурсів в умовах нашої держави. Виявлено та сформо- вано основні завдання здійснення науково-методологічних досліджень в галузі оцінки якості земель сільськогосподарського призначення.
Інформационные технологии в области землеустройства
Information technologies in the field of land management
Keywords: методи дослідження; інформаційні технології; інформаційні моделі; землеоціночна діяльність; методы исследования; информационные технологии; информационные модели; землеоценочная деятельность; research methods; information technologies; informational models; land valuation activity