Економічна доцільність використання тирси в якості палива для парової котельні деревообробного комбінату - Задоянний, О. В.; Ящук, А. А. (КНУБА, 2010)
Визначена економічна доцільність спалювання тирси в парових котлах на основі розглянутих варіантів
Экономическая целесообразность использования опилок в качестве топлива для паравой котелыш деревообрабатывающего комбината
Financial viability of the use of sawdusts HS a fuel for paravoy kotel'ni of woodworking combine.
Keywords: котельна; відходи виробництва; тирса; витрати