Моделі оптимізації просторової підсистеми містобудівної системи - Мамедов, А. М.; Жураковський, А. (КНУБА, 2007)
Наведені результати дослідження методів та моделей аналізу, оцінки та оптимізації просторових зв’язків в місті.
Keywords: система містобудівна; просторові зв’язки; природно-техногенна підсистема; економіка; соціально-демографічна підсистема