Особливості розробки історико-містобудівних обґрунтувань в межах історичних ареалів м. Києва - Ковальська, Г. Л. (КНУБА, 2016)
Розглянуто передумови для розробки історико-містобудівного обґрунтування, визначено склад його текстової та графічної частин. Встановлено містобудівні проблеми, що виникають під час проектування та будівництва об’єктів в історичних ареалах міста у зв’язку із недосконалістю порядку погодження проектної документації.
Keywords: історико-містобудівне обґрунтування; історичні ареали; зонінг