Температурний режим вхідної ділянки труб конвективної частини високотемпературних повітронагрівачів - Макаров, Анатолій Стефанович; Сенчук, Михайло Петрович (Товариство "Знання" України, 2006)
Розроблено комп'ютерну розрахункову модель температурних характеристик вхідної ділянки димогарних труб повітронагрівача при різних режимах тепловіддачі. На підставі аналізу тепловіддачі, температур металу елементів конструкції і температури повітря при характерних режимах течії газів визначена оптимальна конфігурація вхідної ділянки димогарних труб повітронагрівача
Temperature regime of an entrance section of pipes of the convective part of hightemperature air heater
Keywords: конвективний пакет; високотемпературний повітронагрівач; температура металу елементів конструкції; 662.995