Інноваційні технології як фактор підвищення конкурентоспроможності будівельних підприємств у сучасних ринкових умовах - Калениченко, Руслан Арсенович; Анцупова, Дар’я Сергіївна (КНУБА, 2025)
Інноваційний розвиток є визначальним фактором забезпечення ефективності діяльності будь-якого підприємства, підвищення його ділової активності, покращення якості продукції, економного використання ресурсів, зниження обсягів забруднення в навколишньому природному середовищі. Саме інновації сприяють динамічному саморозвитку підприємства і забезпечують його конкурентоспроможність. Інноваційний розвиток є визначальним фактором забезпечення ефективності діяльності будь якого підприємства, підвищення його ділової активності, покращення якості продукції, економного використання ресурсів, зниження обсягів забруднення в навколишньому природному середовищі. Саме інновації сприяють динамічному саморозвитку підприємства і забезпечують його конкурентоспроможність.
Keywords: інноваційні технології; конкурентоспроможність; будівельні підприємства; ринкові умови; навколишне середовище; інновації; саморозвиток; 69.003