Категория изображения дефекта типа "трещина" - Горда, Е. В. (КНУБА, 2018)
В роботі визначається, будується і досліджується категорія, породжувана цифровими зображеннями, що містять дефект типу «тріщина» (ЗОДТТ) для об'єктів будівництва. Робота виконана для ЗОДТТ з метою визначення можливості побудови її інформаційної моделі з урахуванням розробки методів побудови алгоритмів розпізнавання та ідентифікації тріщин на будівельних об'єктах. Досліджено можливість побудови категорій ЗОДТТ на основі сукупності ЗОДТТ, встановлена можливість відповідних візуалізацій ЗОДТТ як засобу категоризації.
Category of defect image of type "crack"
Категорія зображення дефекту типу "Тріщина"