Вплив кроку інтегрування рівнянь руху віброударної системи на отримання характеристик її динамічної поведінки - Погорелова, О. С.; Постнікова, Т. Г. (КНУБА, 2009)
Виконано чисельне дослідження динамічної поведінки двомасової віброударної системи з двома ступнями вільності. Показано, як характеристики режиму коливань системи, отриманого в результаті інтегрування рівнянь руху, залежать від вибору кроку інтегрування цих рівнянь
Keywords: віброударні системи; віброударний майданчик; рівняння руху; 539.3