Управління якістю : методичні вказівки до самостійної роботи - Ємельянова, Олена Миколаївна; Дубинка, Олександр Володимирович; Орищенко, Віктор Вікторович (КНУБА, 2020)
Наведено тестові завдання, які систематизовані згідно з навчальною програмою. Призначено для студентів, які навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент», для контролю з боку викладача й самоконтролю засвоєння навчального матеріалу безпосередньо студентами.
Keywords: менеджмент