Історичні комплекси як об’єкти реконструкції - Корнєва, О. В. (КНУБА, 2013)
Описано головні принципи збереження історико-архітектурної спадщини історичних комплексів , форми реконструкції та принципи гармонійної взаємодії складових історичного комплексу .
Keywords: принципи збереження; історико-архітектурна спадщина; історичні комплекси; об'єкти реконструкції; 711.58