Технологічні комплекти обладнання для приготування фібробетонних сумішей - Ємельянова, І. А.; Шевченко, В. Ю.; Коротков, Ю. Ю. (КНУБА, 2013)
Наводиться аналіз роботи автомата-різчика стальних фібрових елементів з урахуванням витрат потужності на подолання тертя і профілювання, а також визначення основних параметрів роботи автоматарізчика поліпропіленової фібри.
Keywords: стальна фібра; фібробетонна суміш; поліпропіленова фібра; 666.97.031.002.5