Основи формування знань щодо фізичного здоров’я в системі фізичного виховання студентської молоді. - Киселевська, Світлана Михайлівна; Войтенко, Оксана Анатоліївна (Нова Ідеологія, 2017)
Подальше наукове обгрунтування системи формування загальних та спеціальних знань щодо фізичного здоров'я на теоретичному, методичному та практичному рівнях у процесі фізичного виховання студентів ВНЗ.
Keywords: фізичне здоров’я; фізичне виховання