Вплив містобудівних та соціально-економічних умов на процеси реструктуризації промислової зони значнішого міста (на прикладі м. Львова) - Мазур, Т. М. (КНУБА, 2014)
Розглянуті проблеми і перспективи ефективного використання і реструктуризації існуючих промислових зон значнішого міста, що перебувають в стані стагнації і стихійно, безсистемно освоюються легальними, напівлегальними і нелегальними шляхами різними типами підприємств малого та середнього бізнесу. У роботі обґрунтовується необхідність розробки комплексних містобудівних програм по реструктуризації промислових зон
Keywords: реструктуризація промислових зон; підприємницька діяльність; об’єкти малого та середнього бізнесу; реструктуризация промышленных зон; предпринимательская деятельность; объекты малого и среднего бизнеса; restructuring of manufacturing zones; entrepreneurial activity; objects of small and medium business