Комп’ютерне проектування. Основи роботи в 3Ds MAX. Сплайнове моделювання : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Суліменко, Ганна Генадіївна; Ботвіновська, Світлана Іванівна; Літошенко, Ганна Володимирівна (КНУБА, 2022)
Містять загальні положення, варіанти завдань до лабораторних робіт з описом методики їх виконання завдання для самостійного виконання та список літератури. Призначено для студентів спеціальностей 191 «Архітектура і містобудування» та 022 «Дизайн» спеціалізацій на рівні підготовки «бакалавр» та «багістр».
Keywords: проектування комп'ютерне; 004.94(075)