Предметна область оцінки нерухомого майна в контексті міжнародних стандартів - Драпіковський, О. І.; Іванова, І. Б. (КНУБА, 2012)
Розглядаються питання оцінки майнових інтересів у нерухомості.
Keywords: оцінка нерухомого майна; міжнародні стандарти; права на нерухомість