Рекреаційний потенціал Закарпатського регіону в організації нових санаторно-курортних закладів на базі термальних джерел - Черняк, А. С.; Чернявський, В. Г. (КНУБА, 2017)
В статті проведено аналіз рекреаційного потенціалу Закарпаття, визначено його віхові елементи, що мають найбільше значення для визначення актуальності формування нових санаторно-курортних закладів на території регіону.
Keywords: рекреація; рекреаційний потенціал; мінеральні і термальні води; санаторно-курортні заклади