Художньо-естетичне оформлення початкових навчальних закладів за принципами Вальдорфської системи освіти - Сачава, А. С. (КНУБА, 2018)
В статті проаналізовані засади декорування предметно- просторового середовища початкових навчальних закладів за принципами Вальдорфської системи освіти. Дослідження зосереджено на методі епохального декорування та його реалізації.
Keywords: Вальдорфська школа; дизайн інтер’єру; інтер’єр дитячих закладів; епохальне декорування; 72.01:727