Визначення коефіцієнтів інтенсивності напружень призматичних тіл з тріщинами при дії динамічного навантаження - Вабіщевич, М. О.; Сахаров, О. С.; Солодей, І. І. (КНУБА, 2006)
Здійснено узагальнення методики обчислення коефіцієнта інтенсивності напружень прямим методом для просторових призматичних тіл на снові напіваналітичного методу скінченних елементів при дії імпульсного навантаження.
Keywords: коефіцієнт інтенсивності; призматичне тіло; призматичне тіло з тріщинами; динамічне навантаження; 539.3