Житловий комплекс підвищеної поверховості : методичні вказівки та завдання до проведення практичних занять - Зінов'єва, Олена Сергіївна; Чернятевич, Наталія Григорівна (КНУБА, 2024)
Викладено практичні поради щодо змісту, методики виконання і оформлення індивідуальної роботи за дисципліною «Архітектурне проєктування». Призначено для студентів ІV курсу за напрямом підготовки 19 «Архітектура та будівництво», спеціальність 191 «Архітектура та містобудування» для використання на практичних заняттях та під час самостійної роботи.
Keywords: проектування житла підвищеної поверховості