Технології мобільного навчання в системі підготовки майбутніх педагогів сфери професійної освіти - Шевчук В. Г.; Красильник Ю. С. (Державний податковий університет, 2024)
Актуальність впровадження технологій мобільного навчання в системі підготовки майбутніх педагогів сфери професійної освіти можна означити, на наш погляд, декількома чинниками, а саме: зростанням використання мобільних пристроїв (спостерігається значний ріст використання мобільних пристроїв (смартфони, планшети, інтерактивні дошки тощо) як засобу отримання інформації та навчання).
Keywords: професійна освіта; 377.1:378.147