Імперативи впровадження плану заходів протидії розмиванню оподатковуваної бази та виведення прибутку з-під оподаткування: національний та міжнародний дискурси - Рижакова, Галина Михайлівна; Малихіна, Оксана Михайлівна (КНУБА, 2018)
Останнім часом абревіатура BEPS (повна офіційна назва Action Plan on Base Erosion and Profit Shifting – План заходів протидії розмиванню оподатковуваної бази та виведення прибутку з-під оподаткування) міцно закріпилася в лексиконі світової економіки та міжнародної юрисдикції.
Keywords: BEPS; Action Plan on Base Erosion and Profit Shifting – План заходів протидії розмиванню оподатковуваної бази та виведення прибутку з-під оподаткування; міжнародні стандарти; європейські стандарти; Конвенція MLI