Інформаційні технології : методичні вказівки до виконання контрольної роботи - Кара, Ірина Дмитрівна; Андрієвський, Віктор Петрович; Недін, Валентин Олегович; Остапенко, Роман Миколайович (КНУБА, 2024)
Містять короткі теоретичні відомості, методичні вказівки, приклад і завдання виконання контрольної роботи. Призначено для здобувачів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітньо-професійної програми «Міське будівництво та господарство».
Keywords: технології інформаційні; 004.92: 69(075)