Вступ до фаху : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Хлапонін Юрій Івановіч; Сєлюков Олександр Васильович (КНУБА, 2022)
Містять зміст, порядок оформлення і вказівки до виконання практичних робіт. Призначено для студентів спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія» та 125 «Кібербезпека» галузі знань 12 «Інформаційні технології
Keywords: мережі комп'ютерні