Робота зі стандартним пакетом Microsoft Office. Microsoft Word : навчальний посібник - Лізунов, Петро Петрович; Кара, Ірина Дмитрівна; Недін, Валентин Олегович; Затилюк, Г. А.; Стригун, Р. Л. (КНУБА, 2025)
Розглянуті базові функції текстового редактора Microsoft Office Word 2019: створення нових документів, редагування та форматування тексту, перевірка правопису, додавання формул, таблиць, зображень, друк документів і збереження файлів у різних форматах. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 192 «Будівництво і цивільна інженерія» освітньо-професійної програми «Міське будівництво і господарство».
Keywords: Microsoft Office; Microsoft Word