Управління ризиками на підприємстві та обґрунтування напрямів їх мінімізації - Гузій, А. М. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Управління ризиками на підприємстві – це процес ідентифікації, оцін- ки, контролю та зменшення впливу потенційних загроз, які можуть нега- тивно вплинути на досягнення бізнес-цілей. Оскільки ризики невід’ємно пов’язані з будь-якою підприємницькою діяльністю, їх ефективне управ- ління є ключовим аспектом для стабільності, успіху і розвитку бізнесу. Це стратегічний процес, що охоплює різні етапи – від аналізу до впрова- дження заходів з мінімізації або уникнення ризиків.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; управління; ризики; підприємство; 005.334