К воспросу становления понятия «железнодорожный вокзальный комплекс» - Древаль, И.В. (КНУБА, 2010)
У статті розглядаються питання становлення поняття залізничного вокзального комплексу як складного динамічного об'єкту. Показано, що зміст поняття «залізничний вокзальний комплекс», що упровадився в сучасну містобудівну науку, ще не придбав чітких наукових контурів знаходиться у стадії становлення. Запропонована модель формування поняття ЖВК, як системного об'єкту, складової частини систем вищих ієрархічних рівнів.
Keywords: залізничний вокзальний комплекс; поняття; 725.31