Застосування фрейворку Django для побудови безпечної інформаційної системи управління доступом на прикладі медичної сфери - Балобольченкова, Марія; Ізмайлова, Ольга (КНУБА, 2025)
У статті розглянуто роль фреймворку Django у забезпеченні безпеки веб-застосунків на прикладі медичних інформаційних систем. Окреслено основні особливості архітектури MVT та переваги використання Django для роботи з конфіденційними даними. Детально проаналізовано механізми управління доступом, контроль дій користувачів та вбудовані засоби захисту від поширених веб-загроз. Особлива увага приділяється реалізації рольової моделі доступу, використанню адміністративної панелі та інструментам аудиту.
Keywords: управління доступом; Django; механізми захисту; шаблон MVC