Застосування семантичної мережі для представлення факторів у житловому будівництві - Гайна, Георгій Анатолійович; Єрукаєв, Андрій Віталійович (КНУБА, 2015)
Виконано перший етап щодо побудови математичної моделі на основі систем штучного інтелекту для моделювання процесу вибору необхідної ділянки для житлового будівництва. Розроблено семантичну мережу, розглянуто основні операції над нею (додавання та вилучення вузлів, зв'язків) для представлення того, що вона не є статичною.
Keywords: семантична мережа; вершина; відношення; вузол; розмічений граф; дуга; мітка дуги; семантичний підграф