Аналіз нерівномірності руху роликової формувальної установки з передавальним механізмом, що має змінне передаточне відношення - Ловейкін, В.С.; Почка, К.І. (КНУБА, 2008)
Проведено аналіз нерівномірності руху роликової формувальної установки з передавальним механізмом, що має змінне передаточне відношення
Keywords: роликова формувальна установка; привідний механізм; момент; динаміка