Реставраційна галузь в Україні: проблеми, досягнення, відповідність світовим методикам реставрації - Орленко, М. І. (КНУБА, 2017)
Розглядаються проблеми, пов'язані з охороною та реставрацією пам'яток в Україні, проаналізовано відповідність українських реставраційних методик світовим методикам реставрації, наведено приклади унікальних методик, використаних на пам’ятках України.
Keywords: проблеми реставрації; пам'ятки архітектури України; унікальні методи реставрації; проблемы реставрации; памятники архитектуры Украины; уникальные методы реставрации; problems of restoration; architectural monuments; the unique restoration`s methods