Використання сучасних інформаційних технологій для забезпечення безаварійної експлуатації будівель і споруд на основних стадіях їх життєвого циклу - Банах, В. А; Гребенюк, О. В.; Банах, М.С.; Гребенюк, І. В. (КНУБА, 2018)
Розглянуто питання використання сучасних інформаційних технологій для вибору оптимальних рішень, безпечної експлуатації та попередження наступу аварійних станів будівель і споруд на стадіях проектування та експлуатації.
Применение современных информационных технологий для обеспечения безаварийной эксплуатации зданий и сооружений на основных стадиях жизненного цикла
APPLICATION OF MODERN INFORMATION TECHNOLOGIES FOR ENSURING THE SAFE OPERATION OF BUILDINGS AND STRUCTURES AT BASIC STAGES OF THEIR LIFE CYCLE
Keywords: інформаційні технології; Building Information Model (BIM); геоінформаційні системи (ГІС); системи автоматизованого проектування (САПР); безаварійна експлуатація; життєвий цикл будівель і споруд; информационные технологии; геоинформационные системы (ГИС); системы автоматизированного проектирования (САПР); безаварийная эксплуатация; жизненный цикл зданий и сооружений; information technologies; geoinformation systems (GIS); computer-aided design (CAD) systems; accident-free operation; life cycle of buildings and structures; 69.059