Визначення варіантів поділу квартир в багатоповерхових житлових будинках - Лісниченко, С. В. (КНУБА, 2009)
В статті викладено основні принципи процедури поділу квартир в багатоповерхових житлових будинках.
Keywords: багатоповерхові житлові будинки; поділ квартир