Модифікований варіант метода реакцій в двовимірних задачах механіки руйнування - Гуляр, О. І.; Сахаров, О. С.; Шкриль, О. О.; Максим'юк, Ю. В. (КНУБА, 2011)
Виконане чисельне обґрунтування можливостей розв’язання двовимірних задач механіки руйнування при фізично та геометрично нелінійному деформуванні та для тіл обертання при використанні модифікованого методу реакцій.
Модифицированный вариант метода реакций в двумерных задачах механики разрушения
Modified variant of reactions method for two-dimensional fracture mechanics problems
Keywords: двовимірнf задачf механіки руйнування; вузлові реакції; модифікований варіант метода реакцій