Реформа охорони здоров'я : нові повноваження регіонів та громад - Семигіна, Тетяна Валеріївна (Бескиди, 2018)
У 2018 р. в охороні здоров'я України стартували системні реформи. Ця розвідка – на основі аналізу документів – має на меті окреслити, яким чином впровадження змін, визначених чинними нормативно-правовими актами, сприятиме процесам децентралізації охорони здоров'я.
Keywords: централізована модель охорони здоров'я.; охорона здоров'я; реформа охорони здоров'я; 614