Математичне моделювання ізотермічної течії рідини в щілинному мікроканалі - Малкін, Е. С.; Тимощенко, А. В.; Фуртат, І. Е.; Лунковський, Д. (КНУБА, 2009)
Наведені критеріальні залежності для визначення втрат тиску в щілинному мікроканалі, одержані шляхом математичного експерименту.
Математическое моделирование изотермических течений жидкостей в щелевых микроканалах
Matematicheskoe design of isothermal flows of liquids in crack microchannels
Keywords: критеріальні залежності; щілинний мікроканал; втрати тиску; 532.55