Питання активізації самостійної роботи студентів при вивченні теорії механізмів і машин в КНУБА - Почка, Костянтин Іванович (Ліра-К, 2025)
Ринок праці вимагає, щоб якість підготовки фахівців в вищій школі визначалася не тільки обсягом певних знань та навичок, а й здатністю до самоосвіти і творчої діяльності. Організація самостійної роботи студентів у вищій школі має свої особливості. Самостійна робота над матеріалом курсу передбачає, що студент володіє достатнім рівнем самоорганізації та мотивації, має певний стартовий рівень освіти.
Keywords: теорія механізмів і машин; самостійна робота студентів; самоосвіта; самоорганізація; мотивація; 378.147:621.01