Проблеми управління житлово-комунальним господарством міст - Тригуб, Р. М. (КНУБА, 2016)
Визначено та обґрунтовано шляхи вдосконалення організаційних і процедурних основ процесу державного управління житлово- комунальним господарством України.
Keywords: житлово-комунальне господарство; місто; соціально-економічний розвиток; житлово-комунальні послуги