Містобудівні фактори та критерії вибору напрямів реконструкції промислових територій - Бірюк, С. П. (КНУБА, 2013)
Розглянуті основні групи факторів, що впливають на формування планувальної структури міст та їх промислових територій, та критерії оцінки значущості і якості міських промислових територій для вибору напрямку реконструкції.
Keywords: містобудівні фактори; критерії вибору; реконструкція промислових територій; 711.168