Девелопмент готелів у Східній Європі на прикладі України - Вусатюк, Н. А. (КНУБА, 2015)
Дисертація “Девелопмент нерухомості у Східній Європі. Дослідження на прикладі готелів у Німеччині та в Україні” написана автором на кафедрі економіки проектування та будівництва Бранденбурзького Технічного Університета Котбус-Зенфтенберг під керівництвом Пана Prof. Dr.-Ing. Вольфдітріха Калуше. Акцент зроблений на готельному девелопменті у Східній Європі на прикладі України у порівнянні з Німеччиною. Дослідження складається з трьох основних напрямків: - Готельний девелопмент у Східній Європі; - Девелопмент вцілому в межах окреслених Паном Prof. К. Ю. Дієдеріщсом у формі обсяга робіт девелопменту на початку життєвого циклу об’єкту; - Розробка моделі оцінки привабливості готельних інвестицій з повним розрахунком для Німеччини та Східної Європи на прикладі України. В цій статті публікуються результати першого напрямку досліджень, а саме готельного девелопменту у Східній Європі на прикладі України.
Keywords: готелі; готельний девелопмент; Східна Європа; Київ; інвестори; 728